FF Solo

peroonlijk leiderschap training

uit je comfortzone - in je kracht

FF SOLO is een intensieve Persoonlijk leiderschap training op hoog niveau. Ja, ook letterlijk!

Ben jij er klaar mee voor? Wil je de regie nemen over jouw (werk)geluk en het beste uit jezelf halen? Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid, neem (opnieuw) de leiding in je leven en zet een flinke stap naar de beste versie van jezelf in dit unieke programma voor persoonlijk leiderschap.

Durf jij écht uit je comfortzone te stappen?

BEL ME TERUG

RESERVEER MIJN PLEK

"IF YOU CAN'T FAIL, YOU CAN'T LEARN"

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP TRAINING OP HOOG NIVEAU

In deze inspirerende Persoonlijk leiderschap training verleg je je grenzen, mentaal én fysiek. Spannend, maar ook fun. En jouw energie en zelfvertrouwen krijgen een flinke boost!

UNIEKE AANPAK: GRENSVERLEGGEND EN PERSOONLIJK

FF SOLO brengt je letterlijk naar een hoog niveau. In een avontuurlijke outdoor setting ga je intensief samen met de andere deelnemers aan de slag. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. Direct schakelen, keuzes maken en daar verantwoordelijkheid voor nemen. Falen mag! Zo ontdek je je natuurlijke kwaliteiten en versterk je persoonlijk leiderschap.

Geen saaie PowerPoints of post-its plakken dus. Wat je wél kunt verwachten in deze Persoonlijk leiderschap training? Een persoonlijke aanpak met veel (inter)actie, ervaren en doen. En natuurlijk een verrassende follow-up die zorgt voor blijvende impact!

FF SOLOPROGRAMMA de diepte in en met thema's die ertoe doen

Met FF SOLO kom je dus op hoog niveau, maar we duiken ook de diepte in. Want persoonlijk leiderschap begint met zelfkennis. Thema’s en vragen die we in elk geval aanpakken:

 • Wie ben ik en wat zijn mijn kwaliteiten?
  Om dit helder te krijgen werken we aan zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Ook ervaar je hoe je met onzekerheid, angst en twijfel kunt omgaan. Zo ontwikkel je een proactieve houding en ga je communiceren vanuit persoonlijk leiderschap.
 • Wat wil ik en hoe kom ik daar?
  Je ontdekt wat jou inspireert en waar jouw passie ligt. Heb je jouw ‘eindpunt’ voor ogen? Dan beantwoorden we de vraag: hoe kom je daar? Je leert out-of-the box denken en durft keuzes te maken om je eigen toekomst te creëren.
 • Lead to win.
  Wil je écht de leiding nemen, dan geldt: belangrijke zaken eerst. Je leert hoe je focust op de ontwikkeling van je talenten en 100% verantwoordelijkheid neemt. En we dagen je uit om naar de ‘plek der moeite’ te gaan. Uit je comfortzone, in je kracht!

HET RESULTAAT?

Door de unieke opzet van FF SOLO doe je tijdens deze Persoonlijk leiderschap training waardevolle nieuwe inzichten op en zet je een krachtige stap naar de beste versie van jezelf. Met als blijvend resultaat: meer energie, vrijheid, voldoening, geluk en succes. In leven en werk.

 • Je ontdekt wie je echt bent, wat je talenten en valkuilen zijn en wat jou drijft.
 • Je weet wat je wilt en hoe je je doelen, samen met anderen, kunt bereiken.
 • Je zelfvertrouwen krijgt een boost, je ervaart de kracht van kwetsbaarheid en communiceert en handelt vanuit persoonlijke kracht.
 • Je neemt de leiding over jezelf, maakt bewuste keuzes. En door sterker persoonlijk leiderschap creëer je ook meer impact als leider van je team.

"IF YOU CAN'T FAIL, YOU CAN'T LEARN"

VOOR WIE?

Deze Persoonlijk leiderschap training is voor professionals, ondernemers en managers die écht de leiding willen nemen in werk en leven. En de beste versie van zichzelf willen worden.
Heb jij het lef om te winnen én te falen? Om écht stappen te zetten en keuzes te maken, voor jezelf, je team of je organisatie? Om jezelf kwetsbaar op te stellen, fouten te erkennen en opnieuw te beginnen? En om écht uit je comfortzone te stappen? Dan is deze training Persoonlijk leiderschap voor jou the way to go!

NIET VOOR IEDEREEN!

De training Persoonlijk leiderschap is fysiek en brengt je letterlijk naar een hoog niveau. Heb je hartklachten, rugklachten of ben je zwanger? Helaas, dan is dit programma voor jou (nu) een no-go. Ook bij extreme hoogtevrees is ons advies: niet doen.

Choose the perfect plan

“Het leven is een avontuurlijke reis, waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de stappen die je zet”

FF SOLO

Persoonlijk Leiderschap
450,- p.p.
 • Intake
 • Hig-level training
 • Trainingsmaterialen
 • Drinken, snack en lekker eten
 • Verrassende Follow-up
Populair

KLAAR OM DE UITDAGING AAN TE GAAN?

MELD JE NU AAN VOOR DE FF SOLO PERSOONLIJK LEIDERSCHAP TRAINING