FF Team

HAAL HET BESTE UIT JE TEAM

HAAL HET BESTE UIT JE TEAM

Bij FF TEAM gaan persoonlijke groei en teamontwikkeling hand in hand. Elk traject is maatwerk en brengt jou en je team op hoog niveau. Ook letterlijk!Wil jij het beste uit je team halen? Effectiever en doelgerichter samenwerken, met meer energie, plezier én resultaat? Ga dan samen met je team aan de slag in een uniek teamontwikkeling traject op maat en ontdek hoe je vanuit persoonlijke kracht en win-win samen verder komt.
Durf jij écht de leiding te nemen?

Bel hier voor meer informatie

GRATIS TEAMSCAN

"IF YOU CAN'T FAIL, YOU CAN'T LEARN"

WAT KUN JE VERWACHTEN

Vertrekpunt voor een FF TEAM traject op maat is jouw ontwikkelvraag. Waar wil je met je team naartoe? Samen stellen we het ‘reisprogramma’ samen, dus elk teamontwikkeling traject is anders. Maar één ding staat vast: het wordt een inspirerende ontdekkingstocht waarin je – mentaal én fysiek – grenzen verlegt. Als individu en als team.

Spannend, maar ook: een energieboost en meer (zelf)vertrouwen en teamspirit

UNIEKE AANPAK: GRENSVERLEGGEND EN PERSOONLIJK

FF TEAM brengt je team letterlijk naar een hoog niveau. In een avontuurlijke outdoor setting ga je intensief samen aan de slag. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. Snel schakelen, keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen. Falen mag! Zo ontdek je je eigen en elkaars natuurlijke kwaliteiten. Daarbij gaan we een stap verder dan ervaringsgericht leren. Met onze Learn-Teach-Apply-methode (LTA) ga je ook zelf instructie geven. En word je als team eigenaar van het proces.

Saaie PowerPoints of post-its zul je in onze rugzak niet vinden. Wat je wél kunt verwachten bij een teamontwikkeling traject? Een persoonlijke aanpak met veel (inter)actie, (zelf)reflectie, ervaren en doen. Plus een verrassende follow-up die zorgt voor continue ontwikkeling en teambuilding!

TEAM ONTWIKKELING TRAJECT OP MAAT

Met FF TEAM kom je dus op hoog niveau, maar we duiken eerst de diepte in. Waar loop je met je team tegenaan? Waarom is de samenwerking niet effectief of is er te weinig betrokkenheid en eigenaarschap? En wat is er nodig om jouw team (weer) succesvol te maken? Een teamscan geeft inzicht in de teamdynamiek en brengt ons bij de kern van jouw ontwikkelvraag. Op basis daarvan stellen we samen een teamontwikkeling traject op, volledig afgestemd op jouw team en organisatie. Thema’s die we daarin aanpakken:

 • Wie ben ik en wat zijn mijn kwaliteiten?
  Om dit helder te krijgen werken we aan zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Ook ervaar je hoe je met onzekerheid, angst en twijfel kunt omgaan. Zo ontwikkel je een proactieve houding en ga je communiceren vanuit persoonlijk leiderschap.Wat wil ik en hoe kom ik daar?
  Je ontdekt wat jou inspireert en waar jouw passie ligt. Heb je jouw ‘eindpunt’ voor ogen? Dan beantwoorden we de vraag: hoe kom je daar? Je leert out-of-the box denken en durft keuzes te maken om je eigen toekomst te creëren.
 • Lead to win
  Wil je écht de leiding nemen, dan geldt: belangrijke zaken eerst. Je leert hoe je focust op de ontwikkeling van je talenten en 100% verantwoordelijkheid neemt. En we dagen je uit om naar de ‘plek der moeite’ te gaan. Uit je comfortzone, in je kracht!
 • Synergie creëren
  Als je inzicht hebt in elkaars kwaliteiten en valkuilen, kun je daar als team optimaal gebruik van maken en tot creatieve oplossingen komen. Je leert hoe je elkaar versterkt, samen in actie komt en verantwoordelijkheid neemt voor concrete resultaten.

   

HET RESULTAAT?

Door de unieke opzet van FF TEAM groeien deelnemers tijdens dit uitdagende teamontwikkeling traject professioneel én persoonlijk. En dat brengt jou, je team en je organisatie verder.

ALS MANAGER
 • Ben je je bewust van de invloed die jij hebt op de effectiviteit van je team. Je ervaart meer persoonlijk leiderschap, waardoor je ook meer impact creëert als leider van je team
 • Creëer je kansen doordat je de kwaliteiten van mensen optimaal inzet
TEAMLEDEN
 • Werken effectiever en doelgerichter samen. Ze weten wat er van hen wordt verwacht en voelen zich echt onderdeel van een team
 • Hebben inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen, en de impact van hun gedrag op anderen
 • Ervaren meer (zelf)vertrouwen. Hebben een open mindset, durven zich kwetsbaar op te stellen en communiceren en handelen vanuit persoonlijke kracht
 • Kennen elkaars talenten en valkuilen, vullen elkaar aan en nemen als team 100% verantwoordelijkheid voor resultaten
 • En ervaren blijvend meer energie, voldoening, plezier en succes in werk en leven
Het resultaat voor je organisatie: een sterker team dat ervoor gaat en echt verschil maakt!

“The only way is up. Samen laten we je team weer swingen en scoren!”

VOOR WIE?

Dit teamontwikkeling traject op maat is voor ondernemers en managers die écht de leiding willen nemen en het beste uit zichzelf en hun team willen halen. En voor teams die willen leren en verbeteren, en samen het verschil willen maken.

Let op: lef is een must. Heb je het lef om te winnen én te falen? Om écht stappen te zetten en keuzes te maken, voor jezelf of je team? Om jezelf kwetsbaar op te stellen en écht uit je comfortzone te gaan? Dan is FF TEAM voor jou the way to go!

NIET VOOR IEDEREEN!

Een FF teamontwikkeling traject is fysiek en brengt je letterlijk naar een hoog niveau. Heb je hartklachten, rugklachten of ben je zwanger? Dan is dit programma voor jou (nu) helaas een no-go. Ook bij extreme hoogtevrees adviseren wij: niet doen

Choose the perfect plan

“Het leven is een avontuurlijke reis, waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de stappen die je zet”

FF TEAM

Team ontwikkeling
Maatwerk Samen bepalen we de werkwijze
 • GRATIS Teamscan
 • High-Level trainingsessies
 • Trainingsmaterialen
 • Drinken, snack en lekker eten
 • Verrassende Follow-up
Popular

KLAAR OM DE UITDAGING AAN TE GAAN?

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN FF TEAM ONTWIKKELING TRAJECT OP MAAT!